Kidssssssshow!! 19-07

Vandaag is alweer een spannende dag! Alles moet in orde komen voor de kidsshow!
Een hele morgen repeteren dus. Ook zijn Manu en Jens vandaag gekomen om de problemen in het hotel te bespreken. Uiteindelijk bleek het allemaal om miscommunicatie te gaan en loeten we gewoon samen let Kais eens naar de directeur gaan zodat we onze programma’s kunnen bespreken. Een storm in een glas water dus.
Tijdens de siesta heb ik dan samen met de kids naar Mulan gekeken en naar Kuzco. Franse films volgen lukt me steeds beter.
In de namiddag alweer repeteren! Ik mocht zelf ook de kids iets aanleren! Juij! Het speelpleindansje dat we voor vertrek nog hadden gemaakt zat nog in mijn hoofd dus dat was perfect! Tarzan en Jane vonden ze ook wel een leuk concept!
Tegen 17u was het dan tijd om af te ronden, te douchen, te eten, en om half 9 de kids voorbereiden voor de show! Ze waren zooo schattig gekleed onze mini tarzan en janes! Fantastisch om te zien!
En tijdens de show hebben ze dat ook super gedaan!
Zelf moest ik voor het podium dansen zodat de kids konden volgen, en ik ben echt trots op hen! Ze hebben dat fantastisch gedaan!
Na de show en na nog even de disco in te gaan in het hotel, hadden we met Loeska afgesproken om nog een stapje te gaan zetten. Zij lag echter al te slapen..
Geen probleem, Selim en Hassen vonden het net zo leuk om met ons mee te gaan! Eerst een tussenstop bij een restaurant om te eten, het is Ramadam, je kan het hen niet kwalijk nemen. Al ben ik wel de enige hier die ‘ s nachts niets meer eet.. Na de tussenstop reden we door naar Desperados. Één van de grootste openluchtdisco’s hier in de buurt! En het was leuk!
Door de Ramadam was er niet veel volk,maar ca va.. Met ons 4tjes hebben we ons goed geamuseerd! Tzijn 2 toffe ons vrienden hier!
Tegen een uur of 2 was het tijd terug te keren, al moesten we wel terug een tussenstop houden aan het restaurant om nog wat eten mee te nemen.
Superdagje!
Op naar morgen!
L.

20130720-093059.jpg

20130720-093111.jpg

20130720-093120.jpg

20130720-093131.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s