Tunesiche dag! 16-07

Vandaag terug koekjes bakken met de kids! Vinden ze elke keer terug leuk. Daarna tennis met de groten, en de kleintjes in het zwembad.
Na het middageten en de siësta is bet dan tijd voor het Tunesisch defilé. Tis echt grappig om de kids in Tunesische kledij te zien rondlopen, en ze zien er allemaal keischattig uit.
Tegen half 5 hadden we een afspraak met de reisleider en een klant, want die wou nog steeds een excursie boeken. Opnieuw ging het niet zo goed, de reisleider was terug niet vriendelijk en de meneer was enorm boos. Achteraf kwam hij zelfs bij ons, dat hij het niet vond kunnen. Hij wil dan ook dat er een klacht wordt ingediend. Maar hij was wel heel tevreden over ons, omdat wij de enigen zijn die hem hebben geholpen.
Omdat het Tunesische avond is moesten we ook zo gekleed zijn! Juij mijn nieuw kleedje aan. En werd door mijn vrienden hier direct goed onthaald! Is ook echt leuk om te dragen. Wel enorm warm. Eerst kog wat dansen tijdens het aperitief en daarna eten! Mmm, Tunesische kost! Begin ik hoe langer hoe lekkerder te vinden.
De show hebben we overgeslagen en in de plaats zijn we naar het strand geweest. Als de show gedaan was, was het terug tijd om te dansen! En we kregen zelfs nog een beetje Arabische les! Juij? Vanaf nu elke dag een paar woordjes!

Besslama!
L.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s