5 juli

Het is alweer 5 juli, de tijd gaat toch snel! Deze morgen is Daniek nog komen knutselen en heft Whada me getoond hoe je nu echt moet boogschieten. Ze doen dat tegen onze miniclub, dus elke keer dat er zo’n pijl invliegt is dat BAM. Ze waren ook maar aan het lachen toen ik schoot :p. We hebben ook met de chef van het restaurant kunnen afspreken dat we hapjes krijgen voor ons Belgisch aperitiefmoment! Tsjakka! Gaat wel gezellig worden op het strand! Deze middag hoorden we kindjes Nederlands praatten toen we op het strand waren, tijd dus om ze enkele gadgets te geven en onszelf voor te stellen. Ze heetten Anoek en Emma en wouden dolgraag met ons het zwembad in! Zo gezegd zo gedaan! We hadden een leuke middag vol met waterballonnen en waterplezier!
Dresscode voor deze avond was wit. Echt chic om heel het animatieteam in het wit te zien, straalt enorm veel klasse uit.
Eten viel maar weer tegen, verdikken zal ik hier ook niet doen..
Minidisco was alweer speciaal, voor de eerste keer moesten we mee het podium op, wel spannend! Maar de manier hoe die kids je aankijken, voor dat gevoel doe je het gewoon! Zalig!
De show deze avond was door de kids en tieners zelf opgedragen! Echt veel respect voor die kinderanimatoren, wat ze met die kids gedaan hebben, wel chapeau!
Kleine kindjes die gangnam style dansen, een megaschattige Romeo die kleine Julia een kusje op de wang geeft, het zijn maar enkele voorbeelden,maar echt fenomenaal!
Na de clubdans nog een feestje gebouwd met de Belgische gasten! Zo hoort het!
Morgen vrije dag! Slapennn 🙂

Bisous! L.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s