4 juli 2013: kennismaking met de collega’s

Gisteren geen tijd gehad om te bloggen dus dan maar de blog van vandaag! Vandaag moeten we naar den bureau, en gaan we kennis maken met onze collega’s ! Eerst nog een beetje inde miniclub knutselen, babbelen met de animatoren over hoe zij hun spelletjes doen. Eigenlijk moet je echt creatief zijn als je geen materiaal hebt, en lepels gebruiken om naartoe te duiken en om citroenen zwemmen, want die blijven blijkbaar drijven.. Ja echt creatief zijn en dan kan je veel doen. Om 11u was Dhau er dan, hij had beloofd ons naar het kantoor te brengen! Daar was ik echt superblij om Dharma terug te zien. Hij was vorig jaar mijn teammanager in Egypte en werkt nu als resortmanager hier op Taba! Echt zo’n toffe kerel! Hij hielp Candy alvast een beetje uit de nood omdat ze nog steeds geen uniform heeft, op dit moment heeft ze een reisleiders bloesje! Grappig zicht wel! We konden ook ons onkostenformulier invullen en ondertussen was er iemand die al onze kleurplaten kopieerde! Kleiren gaan we nu wel kunnen doen! Ondertussen waren ook Jana en Michelle toegekomen, zij werken in een ander hotel hier ook op Djerba. Zij waren niet zo gelukkig, vooral Michelle was niet tevreden over de kamer. Toen ze het beschreven dachten Candy en ik, tja das zoals bij ons, maar je kan hier toch geen superdeluxe kamers verwachten.. Na nog verder kennisgemaakt te hebben vertelde Michelle dat ze eigenlijk echt naar huis wil.. Ai, als dit gebeurt zou dit ook voor Candy en mij gevolgen kunnen hebben. Bij ons is het superrustig en bij hen heel druk.. Conclusie het zou wel eens kunnen dat er ėėn van ons dan naar het ander hotel moet! Maar hopen dat ze blijft! We hebben ook de lijst va arrivals gekregen, stonden niet veel kindjes op, maar we moeten er dus dan maar het beste van maken! Er komen vandaag alvast 2 kindjes toe dus die moeten we dan maar al beginnen zoeken. In het terugkeren hebben we nog even bij het ander hotel gestopt, en hun kaler valt echt wel goed mee! Daarna dan maar naar ons hotel teruggegaan, daar konden we nu ons infobord vullen en nog wat brainstormen. Zo zijn we tot het idee gekomen om 2 keer per week een aperitiefje te doen met alle Belgen in het hotel. Manu vond het direct een topidee dus is het aan ons om dit morgen te regelen met het hotel. Tegen dan was het alweer tijd om ons klaar te maken voor het avondeten, doucheke de kamer eens opruimen en Candy die de kaler versieren! Ja het is wat leuker geworden nu! Ik ook al mijn foto’s opgehangen zo wordt de kamer net iets persoonlijker! Leuk!
Minidisco blijft toch echt een topmoment op een dag! Geniaal gewoon! Vooral het animatieteam dat ons volgt bij één van de dansjes omdat ze het zelf niet weten.. Jaja ze zijn de max! Na de show was het sketch tijd, ik heb me op bepaalde momenten echt een kriek gelachen.. Niet alles was te verstaan omdat het in het Frans was, maar soms was het echt lachen! De animatoren konden soms zelf niet meer van het lachen, ja goede show!
Na de show was het dan poolparty! Tof tof! Allemaal dansen rond het zwembad! Toch zalige momenten die je moet koesteren!

Alweer een fantastische dag achter de rug! We keep on going!

Laura x

20130705-181145.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s