Oh what a night! 2/7

Mijn vrees is werkelijkheid geworden. Niets geslapen vannacht.. Buuuuuuuuh! En we hebben geen afstandsbediening van de airco dus die werkt ook niet, en geloof mij hier kan je dat goed gebruiken.
Na een hele korte nacht dus en alweer een lekker ontbijtje is het tijd om eens at aan onze Junior Club te doen! Terwijl Candy haar computer gaan halen is ben ik alvast begonnen met slingers op te hangen en de nieuwe materialen uit te pakken! Wow potloden yes! En een klein beetje verf! En lijm ! En crêpe-papier! Het is niet veel maar ik ben al gelukkig dat we iets gekregen hebben! Nu kan ik alvast beginnen knutselen! Toffe posters maken, jaja ik zie het allemaal zitten!
Deze middag is Manuela van TC ons dan komen helpen met de kamer! Na het zien ervan kon er maar 2 dingen of een andere kamer of alles veranderen in onze kamer.. De chef aan de receptie was er niet zo gelukkig mee.. Hij had expliciet aan de werkers gevraagd om het in orde te brengen en dat was niet gebeurd, hij was zelf verschoten van de kamer. Toen Manu vertrokken was konden we nog even naar het strand, de zee in en een beetje genieten van de zon. Toen we terugkwamen kregen we het nieuws dat we een nieuwe kamer kregen. Nog maar eens alle valiezen verhuizen oh damn…
Gelukkig mochten we naar de kamer naast onze kamer verhuizen, en amai wat een verschil. Een deftige kamer, een deftige douche, een bed dat lang genoeg is.. Jaja vele beter! En ja een airco die het doet! 😀
Nu konden we eindelijk al onze valiezen uitpakken! Geen last meer van alles overhoop smijten, kleedjes aan kapstokken, parfum allemaal eruit. Ja perfect !
Na een deugddoend doucheke dan maar alweer tijd om te eten. Karel en Mathias stonden ons al op te wachten, na het eten nog een spelletje junglespeed en dan alweer minidisco. Wel een leuke minidisco, maar kort! Daarna nog de show, het was Tunesische dag dus ook een traditionele show. Daarna nog even de disco in en dan ons bed.. Alee dat hoopten we toch, plots iemand die op de deur klopte, ėėn van de medeanimatoren kon niet in zijn kamer want zijn roomie was met ‘andere zaken bezig’ het leven van een animator zeker? Haythem heeft dan nog zeker tot 1u bij ons gezeten, weeral een korte nacht dus! Maar deze keer wel goed geslapen! Yesss!

Cheers! X

Advertenties

1 Comment

  1. Amai weeral het een en ander meegemaakt
    Volgens ik lees gaat alles goed en is het lekker eten.
    Ik hoop dat jullie samen mogen blijVen, maar we zullen wel zien
    Veel groeten ook aan candy, Karel en Mathias
    Papa en mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s