Day 10

Wat een dagje terug vandaag. Het is nu 1u en echt wel tijd om te slapen! Vanmorgen terug naar het strand geweest met de kids, aleja naar het zwembad aan het strand! Om veel andere dingen te doen is het hier toch te warm, ik heb het gevoel dat het elke morgen nog warmer wordt.

Vandaag is de airco in het bovenste deel van het restaurant gemaakt, maar nu is die in het onderste deel kapot, welkom in Egypte! Ook al moet je hier altijd lang op alles wachten, de mensen zijn en blijven hier wel supervriendelijk! Over het personeel mag je hier zeker niet klagen! Één voor een doen ze hun best om steeds vriendelijk te zijn. Keep on smiling geldt niet alleen voor ons J

Deze middag tattoos gezet bij de kids, ook van de eerste keer de glittertattoos uitgeprobeerd. Ging wel goed, wel benieuwd hoe lang ze er effectief gaan blijven opstaan, die 2 weken daar geloof ik toch niet echt in. En ze na deze avond gezien te hebben gaat dat ook niet echt werken!

Ze kunnen er maar even genot van hebben. Wat dat deze avond was met de minidisco weet ik toch ook niet goed, amai, wat een hitte! Ik heb nog nooit zo gezweet tijdens de minidisco, Vio en ik waren naar mekaar aan het kijken en dachten echt van oh help :p

Na de minidisco kwam er een,ja geen idee wat het juiste woord is, maar zo iemand die heel de tijd ronddraait en ondertussen dingen in de lucht gooit en rokken uitdoet :p en daarna terug de fakir! Het was niet echt zijn beste dag vandaag. Vio kreeg glas in haar voet, iemand sprong van zijn hoofd terwijl hij op het zwaard lag en de mensen die hij moest optillen deden niet wat hij wou. En dat allemaal terwijl de GM er stond op te kijken.

Na de show en toen de gasten bijna allemaal gaan slapen waren zijn we nog een shisha gaan doen bij de bedoeinen. Samen met nog een paar andere Belgen en het animatieteam, om toch nog een beetje van onze avond te genieten. Elke maandag is er ook een feestje in één van de bars hier, we zijn ook daar nog eens gaan kijken, maar neen, buiten een paar mannen stond er daar niet veel volk te dansen. Echt meisjes zie je hier niet veel rondlopen!

Weeral een geslaagd dagje!

Tijd om te slapen!! X

Advertenties

1 Comment

 1. Hey Laura!
  Net deze link doorgekregen van je mama en je kan er van op aan dat ik deze nu zeker elke dag zal lezen!
  Ik geniet precies mee van je tijd daar!
  Je zal inderdaad wat geluk moeten hebben met het hotel waarin je terecht komt he en zoals je schrijft, lijkt dat bij jou goed mee te vallen.
  Geniet ervan, maar pas toch maar op met dat zonnetje.. veel smeren, maar liever vooraf en tijdens dan erna natuurlijk! We gaan je niet herkennen op meme’s feest!! We zullen moeten zoeken naar een blond negertje.
  Kan je de airco temperatuur op de kamer niet aanpassen? Doorgaans staan die veel te laag, maar je kan die misschien wel op 25 zetten of zo?

  ale, Laura, geniet ervan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s